Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

LACRAMIOARA BERBECI Fundatia Star of Hope Romania

27.4% Complete
685 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se apropie ziua mea de naștere. Însă, în loc să sărbătoresc personal, am ales să dedic această zi unui copil minunat cu dizabilități de la Centrul Star of Hope din Iași.

Prin donația pe care o facem, sper să putem susține terapia de recuperare a acestui copil si să îi oferim 20 de ședințe de terapie de recuperare. Îmi propun să strâng 2500 de lei pentru a-i oferi o șansă în plus de dezvoltare și îmbunătățire a calității vieții.

Fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă în viața acestui copil și a altor beneficiari ai Centrului Star of Hope.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră și pentru că sunteți alături de mine în această cauză nobilă. Fiecare gest de generozitate ne aduce mai aproape de un viitor mai bun pentru copiii cu dizabilități.

 

Cu drag,

Lăcramioara Berbeci

 

Ambasador al copiilor cu dizabilități

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în dificultate, în special a copiilor cu dizabilități, dar si ajutorarea copiilor nevoiași pentru o viață mai bună, pentru ca aceștia să crească și să se dezvolte firesc, într-un climat de demnitate, încredere și de valorizare a ființei umane.

TERAPIE PENTRU NORMALITATE

Să oferim o șansă copiilor cu dizabilități pentru o viață normală!

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La mulți ani! Apreciem implicarea și dedicarea pentru cei care sunt mai puțin norocoși. Vă doresc multă sănătate!
14 May 2023

Anonymous

30 RON
14 May 2023
14 May 2023
Donatie
14 May 2023
14 May 2023
14 May 2023
14 May 2023

Stefanescu Elena

50 RON
La mulți ani binecuvantati!!
14 May 2023
La multi ani , draga Lacramioara! Esti un om de mare valoare. Dumnezeu sa te binecuvânteze cu multa sanatate, bucurii si iimpliniri in tot ce faci!
13 May 2023
LACRAMIOARA BERBECI : Fundatia Star of Hope Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea