Baterii noi pentru căruciorul lui Vasi

Status: Fundraising

Vrem să îi luăm lui Vasi baterii noi pentru căruciorul său. Ajută-ne să îl ajutăm să ajungă pe meleaguri greu de ajuns fără un Duracel sau ceva de genul.

100% Complete
Suma:

2,500 RON

Galantomi:

1

Donatii:

13

Target:

2,500 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vasi e unul dintre oamenii care iți face ziua mai buna chiar daca era buna deja. Este omul cu care intri in conversații deep si afli mai multe despre tine decât știai. Vasi este omul cu chef de glume, cu un simț al umorului aparte, chiar dacă viața l-a așezatu într-un cărucior cu rotile.

Vasi provine dintr-o familie cu 3 frați si a copilărit la țară. S-a mutat la Iași de ceva timp, dar dinainte fost pasionat de poezie si teatru. "Mă trezeam noaptea doar ca sa scriu ce am pe suflet la momentul respectiv și scriam, pentru că dacă nu o făceam, uitam pana dimineața."

După multe discuții avute am aflat ca singurul lucru ce-l motivează să trăiască este iubirea.
"Eu încă mai cred in iubire! Iubirea mi-a dat cea mai mare putere. Am zis ca pentru iubire si sentimentul de iubire, merita sa trăiești."

Ce mi-a plăcut la Vasi este ca e genul de om cu care poți discuta "de-ale sufletului" .
"Totdeauna am încercat sa iau viata asa cum e ea si ce-mi oferă si am dat înainte "

Un sfat ce l-ar da tuturor, în ciuda faptului că este blocat în scaunul cu rotile, este să "vă bucurați de viață, indiferent ce-ar veni, chiar daca vin greutăți,
momente și trăiri negative. Totul este trecător. Aveți încredere in voi si nu puneți accent pe ce spun alții". Ce mi-a plăcut la Vasi este ca e genul de om cu care poți discuta de-ale sufletului. Mereu el a încercat să ia viața așa cum este ea, și uite-așa la un moment dat a ajuns chiar să facă stand-up.

Momentan strângem 2500 lei pentru 2 baterii pentru căruciorul lui ca sa-l aducă pe Vasi everyday la cafenea și in alte locuri aventuroase
ce urmează sa fie explorate. Haideți să-l ajutăm să se plimbe, chiar dacă nu poate "merge".