Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Lili Ciobanu Fundatia Star of Hope Romania

75.5% Complete
755 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze umanitare si să mă alătur campaniei demaratăa de Star of Hope Romania.

Cosmin este un tanar cu autism, beneficiar al Centrului de Terapie Recuperatorie Star of Hope Iasi. După ani si ani de terapie, Cosmin a evoluat și a reușit să se integreze in comunitate. Și-a găsit și un loc de muncă, într-un orășel din Germania. Din păcate, nu s-a putut bucura decât câteva luni pentru că... A fost descoperit de medici cu tumoră malignă carcinom stadiul IV A... Băiatul are acum URGENT nevoie de ajutor. La aflarea veștii, părinții - oameni simpli și foarte modești financiar - au împrumat bani de drum și au fugit în Germania, să-și ajute băatul. Acum este într-un spital public din Wurzburg. Mâncarea in spital costă 10 euro/zi. Drumul părinților către spital inseamnă alți 50 de euro/săptămână. Închirierea apartamentului pentru părinți costa 720 de euro/lună, fără utilități. Până acum, analizele băiatului au costat 300 de euro și mai sunt foarte multe de făcut. Urmează chimioterapia... Pentru că băiatul a lucrat cu acte, până să se îmbolnăvească, mai are încă asigurare medicală, însă pentru a o prelungi e nevoie să se ducă la muncă câteva zile pe săptămână... Băitul abia se poate ține pe picioare... Părinții sunt disperați și imploră ajutorul lui Dumnezeu și al nostru, al oamenilor care înțeleg suferința aproapelui. 

Suntem siguri că, împreună, putem alina puțin durerea cumplită din inima acestor părinți și putem reda speranța acestui băiat!

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Îmbunătățirea calității vieții copiilor aflați în dificultate, în special a copiilor cu dizabilități, dar si ajutorarea copiilor nevoiași pentru o viață mai bună, pentru ca aceștia să crească și să se dezvolte firesc, într-un climat de demnitate, încredere și de valorizare a ființei umane.

SUSŢIN PROIECTUL

Viata pentru Cosmin

Strangere sumei de 10000 euro, pentru a-l ajuta pe Cosmin sa învingă boala prin tratament oncologic

Cosmin este un tanar cu autism, beneficiar al Centrului de Terapie Recuperatorie Star of Hope Iasi. După ani si ani de terapie, Cosmin a evoluat și a reușit să se integreze in comunitate. Și-a găsit și un loc de muncă, într-un orășel din Germania. Din păcate, nu s-a putut bucura decât câteva luni pentru că... A fost descoperit de medici cu tumoră malignă carcinom stadiul IV A... B

 

6 Donații

LA MULTI ANI!!!!
06 Apr 2021
multă sănătate Tarzanee!!!!!
01 Apr 2021
30 Mar 2021

Anonymous

30 RON
Doamne-ajuta!
30 Mar 2021
Doamne ajuta!!! 🙏
30 Mar 2021

Lili Ciobanu

150 RON
30 Mar 2021
Lili Ciobanu : Fundatia Star of Hope Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea