Fundatia Star of Hope Romania

Fundatia Star of Hope Romania

ÎMI DONEZ ZIUA DE NAȘTERE pentru șansa la viață a unui copil - Aurora Vatamaniuc

Dată: 31 December 2021
Faceți cunoștință cu Abel, un copil de 10 ani în clasa a 4-a care ne-a cucerit inimile. Este un elev genial și talentat, hotărât să realizeze
[ Show more ]

1

Galantomi:

15

Donații:

1,865 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Faceți cunoștință cu Abel, un copil de 10 ani în clasa a 4-a care ne-a cucerit inimile. Este un elev genial și talentat, hotărât să realizeze lucruri mărețe în ciuda provocărilor cu care se confruntă.

Abel provine dintr-o familie săracă care locuiește în cea mai săracă zonă a comunei Valea Seacă, Pălămida, România. Din 2019, este beneficiar al Centrului Star of Hope.

Din păcate, Abel a fost diagnosticat cu boala Hodgkin, cancer care îi afectează sistemul limfatic. Această boală a adus dificultăți financiare familiei sale, ceea ce face o provocare pentru aceștia să-și permită tratamentul medical intensiv și complicat de care Abel are nevoie.

În plus, statutul lor de viață precară îngreunează asigurarea lui Abel o dietă sănătoasă și hrănitoare, ceea ce este crucial pentru recuperarea sa.

Dar există speranță! Echipa de specialiști de la Centrul Star of Hope a evaluat situația lui Abel și i-a identificat nevoile specifice, inclusiv susținerea emoțională, un plan de tratament personalizat și o alimentație sănătoasă în perioada de recuperare.

Cu toate acestea, Abel are nevoie de sprijin suplimentar pentru a acoperi cheltuielile zilnice precum costurile de transport, alimente și produse de igienă personală.Abel este un model pentru semenii săi, un luptător care continuă să zâmbească și să rămână empatic în ciuda bolii sale.

Cea mai mare dorință a lui este să-și revină și să stea cu familia și prietenii. Poți ajuta să-i transformi visul în realitate sponsorizându-l pe Abel. Orice sumă pe care o dai îi va acoperi costurile medicale, de călătorie și nutriționale. Haideți să ne unim și să-i oferim lui Abel sprijinul necesar pentru a câștiga această luptă împotriva cancerului.