16 bucurii mici @ Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2021

Un tablou în ulei, pentru16 bucurii mici

Intru direct în subiect. Sunt 16 copii cu diverse dizabilități care primesc terapie recuperatorie la Centrul Star of Hope Romania din Iași. Îi cunosc pe toti acești copii, am vorbit de multe ori cu părinții lor. Sunt oameni simpli, foarte modești și care cu greu reușesc să adune cele necesare pentru traiul zilnic. Cei mai mulți dintre ei locuiesc în satele din județ  și, ca să ajungă la Centru, fac 50 - 60 de km, fie ploaie, frig, soare dogoritor. Mulți dintre acești copii sunt crescuți doar de mame, pentru că tații au abandonat familia... Mame singure, cu sufletul făcut bucățele mici dar care sunt în stare să dărâme munții pentru copilul lor... Eu sunt parte a echipe Star of Hope Romania de mai bine de 7 ani și, în tot acest timp, am văzut cu ochii mei mame care veneau cu copilul la Centru, pentru terapie, și care erau (la propriu) nemâncate de o zi-două. Colegele mele ieșeau repede și cumpărau de mancare, pentru ele și pentru copii lor. Are rost să vă povestesc că mamele doar gustau și, dacă rămânea ceva, strângeau și puneau în sacoșă, tot pentru copii... ?... Vrem să strângem acum 2000 de lei cu care să cumpărăm 16 pachete (alimente si dulciuri) pentru 16 copii, pachetele vrem să le oferim de Sfintele Sărbători de Paște. Vă oferim și noi ceva, în schimbul donațiilor dumneavoastră - un tablou pictat (ulei pe pânză, 28x31 cm). Tabloul va ajunge la cel/cea care va oferi cea mai mare sumă. Orice donație, oricât de mică, va bucura 16 copii și va insenina puțin sufletul a 16 mame. Măcar de sărbători...Mulțumim!

Pentru cei care nu știu încă nimic despre Fundația Star of Hope Romania... De 30 de ani, această organizație susține copiii cu dizabilități prin terapie și pe cei săraci - prin educație. Exista, până acum, 6 Centre de terapie Star of Hope România și 7 Centre tip Afterschool pentru copiii foarte săraci, centre in care copiii primesc zilnic o masaă caldă (pentru ei, e singura din zi...) și asistență specializată pentru temele școlare. Aflați mai mute fie intrând pe site (www.starofhope.ro) fie vizualizand pagina de facebook https://www.facebook.com/centrulstarofhope.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

18

Suma:

2,000 RON

Pagini fundraising

Un tablou în ulei, pentru 16 bucurii mici

Un tablou în ulei, pentru 16 bucurii mici Intru direct în subiect. Sunt 16 copii cu diverse dizabilități care primesc terapie recuperatorie la Cen

2,000 RON Target
2,000 RON Suma
18 Donatii
100% Complete